En treårig samarbeidsavtale mellom Stykket Holding og DHK kan bidra til å bringe laget fra Drammen tilbake til gamle høyder i håndballhallen.

– Jeg håper at vårt bidrag vil bidra til at DHK minst kommer tilbake til det nivået et håndballag i Drammen bør være på: i europa-toppen, sier Ola Stykket.

Den unge Stykket nøyer seg ikke med å yte DHK økonomisk bistand gjennom en passiv og formell samarbeidsavtale.

– Tonen vår er uformell, og målet er at avtalen også skal by på mye morsomt og utradisjonelt. Derfor har jeg utfordret de 20 topptrente atletene til styrkeløftkonkurranse. Utfordringen inspirerte meg til å begynne å trene for alvor og vi har avtalt premien allerede. Vinner håndballgutta, spanderer jeg sommerfesten på dem. Vinner jeg, skal gutta få jobbe litt for meg, sier Ola.

Stykket Holding vil benytte avtalen med DHK til å profilere selskapene Vestaksen Eiendom, Gateway Studios og Ragnarok Entertainment i Drammenshallen.

– Jeg har stor tro på dette laget som baserer seg på sunne verdier og som har en liten og imponerende effektiv organisasjon. Sportslig er potensialet stort. I dag er DHK i toppsjiktet i norsk håndball. Målet er å være med på å bygge et fundament som bringer laget helt til topp i Norge og ut i Europa igjen, sier Ola Stykket.