Styreleder i Vestaksen Eiendom, Per Christian Voss, er meget godt fornøyd med ansettelsen. – Bergsløkken er en markedsorientert fagmann med et betydelig nettverk innen eiendom og bygg. Han har hatt en rekke relevante lederstillinger og får gode attester for sin ledelsesform. Jeg er overbevist om at Bergsløkken er den beste til å løfte Vestaksen til nye høyder og ta organisasjonen videre, sier Voss.

Optimera er Norges største innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør, og er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Bergsløkken har siden 2013 vært konsernets direktør for byggsystemer.

– Vestaksens filosofi om å bygge langsiktige verdier og gjerne tenke litt utenfor boksen, tiltaler meg. Selskapets eiere og medarbeidere har tyngde, kompetanse og vilje til å satse. Jeg ser fram til å bli med på det, sier Stene T. Bergsløkken.

Den nye lederen er spesielt tilfreds med at Vestaksen satser bevisst på bærekraftige løsninger for å kunne håndtere de blågrønne utfordringene.

Styreleder Voss opplyser at Vestaksen Eiendom har mange store og spennende utviklingsprosjekter på gang, både innenfor bolig og næring.
– Stene T. Bergsløkken er fremoverlent og nytenkende. Det passer godt inn i Vestaksens ambisjoner om hele tiden å utvikle nye og bærekraftige løsninger, uttaler styrelederen.
Bergsløkken tiltrådte stillingen tidlig i 2020.