Våre selskaper

Stykket Holding investerer i selskaper som er over den første gründerfasen, som er rigget for vekst og som ønsker å få bistand til videre vekst. Vi bidrar med spesialkompetanse innenfor optimalisering av verdikjeden, kostnadseffektiv vareflyt, gode logistikkløsninger og ledelse. Kundefokuserte endringsprosesser er vårt spesialfelt.

Investeringer

Et veldrevet og innovativt eiendomsselskap med høyt miljøfokus som gjenspeiler seg både i utviklingen av næringseiendommer og boliger.


60%

Eierandel i selskapet

2011

Eier siden

124 560 000

Omsetning 2022

Norges ledende handelshus for taxfree-produkter. «Alle reisende skal handle hos oss». TRN er et norsk selskap som eies 50% av tyske Heinemann og 50% av norske Norse Trade. Stykket Invest eier 51% av Norse Trade og Norgesgruppen eier 49%.


25,5%

Eierandel i selskapet

2004

Eier siden

4 220 451 000

Omsetning 2022

T. Stykket Eiendom

Driver utvikling og utleie av konferanse- og turistdestinasjonen Kleppstad Lodge i Lofoten.


100%

Eierandel i selskapet

2009

Eier siden

478 000

Omsetning 2022

Utvikler Norges ledende medieproduksjonsmiljø i samarbeid med profesjonelle aktører.


50%

Eierandel i selskapet

2022

Eier siden

24 117 000

Omsetning 2022

Som skapere er vi ikke bare utviklere. Vi er spillere, oppdagere og historiefortellere. Vi lager spill som vekker nostalgi.


51%

Eierandel i selskapet

2022

Eier siden

0

Omsetning 2022


52%

Eierandel i selskapet

2017

Eier siden

0

Omsetning 2022

Avsluttede engasjementer

Stykket Holdings spesialkompetanse er å videreutvikle  selskaper som er over den første gründerfasen.  Det betyr at vi underveis i utviklingsfasen også vurderer hva som er den beste løsningen for selskapene på sikt.  Her følger en oversikt over de engasjementene som vi har vurdert til å være best tjent med å få inn andre eiere enn Stykket Holding, blant annet fordi det vil representere et større utviklingspotensial for selskapene.


Utleiesenteret, der Stykket Invest eide 25,5% av aksjene, ble i 2022 solgt til det nordiske milliardkonsernet Renta. Utleiesenteret, med avdelinger i Drammen, Oslo, Kongsberg og på Gardermoen, omsatte i 2021 for ca. 300 millioner kroner.

Stykket Invest kom inn på eiersiden i Utleiesenteret i 2015 da selskapet sammen med Rune Isachsen Holding kjøpte 51% av selskapene Utleiesenteret, Høydespesialisten og Akershus Utleie. Selskapene ble forent i Utleiesenteret og ble en av de største aktørene innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet.


Mylna Gruppen, der Stykket Invest eide ca. 68% av aksjene, ble i 2022 solgt til investeringsselskapet Salvesen & Thams (S&T). Mylna var på det tidspunktet Skandinavias største leverandør av treningsutstyr til proff- og privatmarkedet.

Da selskapet ble solgt, uttalte styreleder i Stykket Invest, Per Christian Voss: – Det har vært krevende, lærerikt og spennende å være med på å utvikle Mylna til å bli Skandinavias ledende leverandør av treningsutstyr. Endringene i dette markedet er raske og betydelige, og nå er det behov for å restrukturere bransjen ytterligere. Jeg er sikker på at investeringsselskapet Salvesen & Thams med sitt aktive eierskap har de beste forutsetningene for å lykkes med det.


Stykket Invest AS solgte sin eierandel på ca. 65% i selskapet eRate AS til svenske Telavox AB i 2022. eRate oppnådde stor suksess som forretningstilrettelegger innen telekommunikasjon, og tok en ledende posisjon som Mobile Virtual Network Enabler (MVNE) i Norge.

Stykket Invest kom inn på eiersiden i 2014. Sammen med gründerne utviklet selskapet eRate og bidro til å realisere visjonen som leverandør og tilrettelegger av løsninger for sikker håndtering av data- og pengeflyt. Da Stykket Invest kom inn på eiersiden, omsatte eRate for ca. 65 millioner kroner. Da selskapet ble solgt, var omsetningen ca. 650 millioner kroner.